OVER ONS

Persoonlijke coaching met wetenschappelijk onderbouw

Jens Roegiers

Jens Roegiers

Coach

Jens is een gepassioneerde coach met een grote interesse in inspanningsfysiologie en zwemtechniek. Hij begeleidt duursporters op een wetenschappelijk onderbouwde manier. Zelf is hij ook een ambitieuze triathleet.  Zijn mooiste prestaties zijn een deelname aan het WK Ironman 70.3 in Nice, een Ironman finish in 9u14 en een Belgische titel duathlon bij de junioren.

Yanni Roofthooft

Yanni Roofthooft

Coach

Yanni is al jaren een gepassioneerd triatleet op de olympische en middellange afstand met een toekomstige eerste deelname aan Iron Man Barcelona 2024. De coach in Yanni komt verder uit de grote interesse en passie voor duursporten, trainingsleer en inspanningsfysiologie. Zelf hecht hij veel belang aan het sociale aspect in de samenwerking tussen atleet/coach en een data gedreven aanpak om een wel onderbouwde structuur en planning uit te werken.

Michiel Vanreyten

Michiel Vanreyten

Coach

Reeds mijn hele leven ben ik competitief actief in zowel zwemmen, lopen, fietsen als triatlon. Via mijn coaching geef ik graag de passie en ervaring door aan andere recreatieve en competitieve sporters. Zelf train ik in 2024 voor een Ironman 70.3 te Luxemburg en ben ik gekwalificeerd voor het Europees kampioenschap Triathlon (sprintafstand) bij de mannen 35j en het Wereldkampioenschap Triathlon (sprintafstand) tevens bij de mannen 35j.

Vertel ons over jouw sportieve doelen

Contacteer ons en we bekijken samen hoe we je doelen kunnen realiseren.