OVER ONS

Persoonlijke coaching met wetenschappelijk onderbouw

Karen Van Proeyen

Karen Van Proeyen

Coach

Karen begeleidt lopers, duathleten en triathleten van ieder niveau. Na een carrière in het basketbal heeft ze al jarenlange kennis en ervaring in de duursport. Ze behaalde Belgische titels op de 10.000m, de halve en hele marathon, een WK selectie trail en liep de marathon limiet voor de Spelen in Rio. Karen heeft een doctoraat in de bewegingswetenschappen en geeft ook les aan de Vlaamse Trainersschool aan cursisten Trainer A, B en Iniatiator in diverse sportdisciplines.

Jens Roegiers

Jens Roegiers

Coach

Jens is een gepassioneerde coach met een grote interesse in inspanningsfysiologie en zwemtechniek. Hij begeleidt duursporters op een wetenschappelijk onderbouwde manier. Zelf is hij ook een ambitieuze triathleet.  Zijn mooiste prestaties zijn een deelname aan het WK Ironman 70.3 in Nice, een Ironman finish in 9u14 en een Belgische titel duathlon bij de junioren.

Stijn Witters

Stijn Witters

GoDare Animo Teammanager

Stijn is een ambitieuze ondernemer die vanuit zijn passie voor sport het GoDare platform mee heeft opgericht. Zijn mooiste moment beleefde hij tijdens zijn debuut op de marathon in 2021 met een tijd van 2u39’37”. Nu is zijn grootste doel om zijn passie voor sport door te geven aan anderen via het GoDare Animo Team.

Vertel ons over jouW sportieve doelen

Contacteer ons en we bekijken samen hoe we jouw sportieve doelen kunnen realiseren.

Telefoon

0473 23 44 12

E-mail

info@animosportcoaching.be

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek