OVER ONS

Persoonlijke coaching met wetenschappelijk onderbouw

Jens Roegiers

Jens Roegiers

Coach

Jens is een gepassioneerde coach met een grote interesse in inspanningsfysiologie en zwemtechniek. Hij begeleidt duursporters op een wetenschappelijk onderbouwde manier. Zelf is hij ook een ambitieuze triathleet.  Zijn mooiste prestaties zijn een deelname aan het WK Ironman 70.3 in Nice, een Ironman finish in 9u14 en een Belgische titel duathlon bij de junioren.

Karen Van Proeyen

Karen Van Proeyen

Coach

Karen begeleidt lopers, duathleten en triathleten van ieder niveau. Na een carrière in het basketbal heeft ze al jarenlange kennis en ervaring in de duursport. Ze behaalde Belgische titels op de 10.000m, de halve en hele marathon, een WK selectie trail en liep de marathon limiet voor de Spelen in Rio. Karen heeft een doctoraat in de bewegingswetenschappen en geeft ook les aan de Vlaamse Trainersschool aan cursisten Trainer A, B en Iniatiator in diverse sportdisciplines.

Joany Looijer

Joany Looijer

Voedingscoach

Joany studeerde bewegingswetenschappen en is bezeten door alles wat met sport- en sportvoeding te maken heeft. Zo bokste ze enkele jaren in competitieverband en kwam later in triathlon terecht. Tot op vandaag geniet ze van harde trainingen en snelle races. Sinds 2017 sleutelt Joany aan de voeding van (top)sporters en blijft ze op de hoogte van de nieuwste wetenschappelijke inzichten via studies aan de ISSN (International Society of Sports Nutrition).

Didier Vangrootloon

Didier Vangrootloon

Zwemcoach

Dankzij triathlontrainingen en een zoon die actief is binnen het competitiezwemmen heb ik mijn passie voor het zwemmen volledig teruggevonden! In het najaar 2021 besloot ik de sprong te wagen en mezelf in te schrijven voor de cursus Initiator Zwemmen bij de Vlaamse Trainersschool. Mijn doel is triathleten van elk niveau ontspannen hun zwemnummer te laten afwerken. Leren zwemmen mag geen obstakel zijn om die triathlondroom waar te maken! Na een reeks halve marathons, verschillende triathlonwedstrijden, enz… ontdek ik nu mezelf in het offroad triathlon verhaal. If you can dream it, you can make it!

Stijn Witters

Stijn Witters

GoDare Animo Teammanager

Stijn is een ambitieuze ondernemer die vanuit zijn passie voor sport het GoDare platform mee heeft opgericht. Zijn mooiste moment beleefde hij tijdens zijn debuut op de marathon in 2021 met een tijd van 2u39’37”. Nu is zijn grootste doel om zijn passie voor sport door te geven aan anderen via het GoDare Animo Team.

Vertel ons over jouW sportieve doelen

Contacteer ons en we bekijken samen hoe we jouw sportieve doelen kunnen realiseren.

Telefoon

0473 23 44 12

E-mail

info@animosportcoaching.be

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek