TECHNIEKTRAINING ZWEMMEN

Techniektraining crawl, leer comfortabel crawl zwemmen.

Plezier in het zwemmen, voor elk niveau

Of je nu een first-timer bent of een ervaren competitieatleet. Bij Animo Coaching begeleiden we iedereen van start tot finish. 

Zwemtrainingen  

Het zwemonderdeel is voor veel atleten een struikelblok. We gaan er bij Animo dan ook voor om onze atleten technisch en fysiek goed te leren zwemmen. We willen dat elke atleet met vertrouwen en met zo weinig mogelijk energieverlies zijn zwemonderdeel kan afwerken.

Zwemtechniek

Zwemmen is een technische sport. Het aanleren van een praktische techniek is dan ook noodzakelijk. Tijdens techniektrainingen leer je dan ook stap voor stap je zwemslag opbouwen. We geven je de nodige handvaten mee om zelf verder te werken aan je techniek.

Zwemanalyse

Atleten die hun techniek willen verbeteren, hebben voordeel met een zwemanalyse. We filmen je zwemstijl boven en onder water. We analyseren de belangrijkste werkpunten en bespreken samen de corrigerende oefeningen.

Inspanningstest

Zwemmen is net zoals fietsen en lopen een fysiek zware sport. Het is belangrijk om te weten hoe je metabolisme in elkaar zit. Zowel je fysische als technische werkpunten zijn van belang. Door middel van een inspanningstest brengen we je metabolisme in kaart.

Zwemschema’s

Na een inspanningstest kan je met op maat gemaakte trainingsschema’s werken aan je conditie. We volgen je kort op en geven feedback over de afgewerkte trainingen.

Groepstrainingen

Zwemmen in groep is altijd leuker dan alleen gaan zwemmen. Op maandag en vrijdag organiseren we groepstrainingen waar er onder begeleiding van een coach getraind wordt. De trainingen worden opgesteld per niveau groep. Tijdens het triathlonseizoen organiseren we ook regelmatig openwatertrainingen.

 

 

 

 

 

 

 

 We laten je sneller zwemmen d.m.v:

  • 1 op 1 techniektraining
  • Techniekanalyse met video
  • Inspanningstesten
  • Trainingsschema’s
  • Groepstrainingen

Vertel ons over jouw sportieve doelen

Contacteer ons en we bekijken samen hoe we je doelen kunnen realiseren.

info

Momenteel zijn er helaas geen beschikbare plaatsen vrij voor coaching.
We willen zo individueel en kwalitatief mogelijk werken met iedere atleet waardoor de plaatsen beperkt zijn. Laat uw gegevens achter en wij contacteren u wanneer er opnieuw beschikbaarheid is.

E-mail

jens@animosportcoaching.be